CÉGES EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉG

A Thor Gym immáron 10. esztendeje működik. Egy kis dédelgetett álomból, apró lépésekkel az ország legnagyobb funkcionális edzőterem hálózatává vált. Váci bázisa idén teljes vezetői és tulajdonosi váltáson illetve felújításon esett át, így a térség legjobban felszerelt funkcionális edzőtermeként várja edzetteit.

Bár még mindig szerényen tartjuk magunkat ahhoz, hogy a fitness piacon nem a legnagyobb “halak” vagyunk, mégis büszkén kijelenthetjük, hogy szakmailag egyedülálló, amit a Thor Gym képvisel. Kevés olyan edzőterem található az országban, ami ennyi időn keresztül képes a piacon maradni, kiváltképp a funkcionális edzés keretein belül. Mindezt nem a “csilivili” külsőségeknek köszönhetjük, hanem annak a szakmai tartalomnak és odafigyelésnek, amit a szakember gárdánk képvisel!

Ennyi idő elteltével tudjuk, hogy mekkora előnyt jelent az embereknek, ha odafigyeléssel építjük fel az edzéseket. A rendszerünkben elképzelhetetlen, hogy bárki beessen, nekiálljon az edzéseknek, mert ennek a vége csalódottság, vagy sérülés lenne. Inkább hiszünk a precízen felépített rendszerünkben, melynek köszönhetően az alapoktól tanítjuk meg a helyes technikákat, mozgásmintákat, az eszközhasználatot és javítjuk, korrigáljuk a hibás részeket. Ezt követően fokozatosan jöhet a terhelés.

Éppen ezért, rendkívül sok sikersztorit kísérhettünk végig, amikor teljesen kezdőként látogatott el hozzánk a kliens, megtisztelt minket bizalmával, majd szinte észrevehetetlenül az élete részévé vált az edzés. Ami ugyebár az egészséges életmód egy nagyon fontos része. Az edzéseket és testmozgás, a tudatosság pedig hozza magával rendszerint a többi rész javulását: étkezés, időrend, pihenés…

Szeretnénk ezzel a rendszerrel lehetőséget teremteni azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak, akik nyitottak arra, hogy lendítsenek a munkaerő elégedettségén, ezért egy új kezdeményezést hirdetünk meg:

Cégeknek, vállalkozásoknak kínálunk lehetőséget, hogy egyfajta béren túli juttatásként járjanak hozzánk!

Miért érdemes átgondolni?

Sok esetben a következőket tapasztaljuk a mozgásszegény életmód következtében:

 • Az ülőmunka mellett a fizikai képességek romlanak, egyenes út vezet a mozgáshiány miatt a derékfájdalmakon át a vállsérülésekhez
 • Ugyanezen oknál fogva kevésbé energikus, aki nem mozog
 • Csökken a munkavégzés lendülete, dekoncentráltság lép fel
 • Betegségek, sérülések következtében betegszabadságok, kihagyások tapasztalhatóak

Ezzel szemben a rendszeres mozgás és a rendszerünk segítségével:

 • Csökkennek a fizikai fájdalmak, megerősítjük a core izmokat, egészségesebbé varázsoljuk a kliensünket
 • Energikusabbá válik a vendégünk, nő a teljesítménye
 • Koncentráltabb, fókuszáltabb lesz az egyén
 • Az immundrendszer erősödik, ellenállóbbá válik a szervezet

További előnyök:

 • Csapatmunka, csapatmorál javulása
 • Összetartás erősödése
 • Hangulatjavulás
 • Hétköznapi akadályok könnyebbé válnak

Várjuk tehát a megkereséseket az thorgymvac@gmail.com címre, s az érdeklődőknek egyéni javaslat, megoldási program kidolgozását vállaljuk. Teljesen egyéni megállapodások mellett lehetőség van egy elszámolható szolgáltatást kínálni az alkalmazottaknak/kollégáknak.

Mert a Thor Gym több, mint egy edzőterem…