SZENDREY KATALIN

Thor Coach

A mozgás mindig fontos szerepet töltött be az életemben. Gyerekkoromtól sportolok, sokféle sportágban kipróbáltam magam. 18 évesen kezdtem el versenyaerobikozni, aminek hatására lettem edző. Első körben aerobik oktató, majd spinning edző. Hosszú éveken keresztül ilyen típusú órákat tartottam. A második gyermekem születése után találtam rá a crossfitre és szerettem meg a funkcionális edzést. Ekkor kerültem a Thor gymbe. Közben elvégeztem a személyi edző tanfolyamot, majd a Thor FMT képzést is és elkezdtem Thor edzőként, illetve személyi edzőként is tevékenykedni a teremben.

Óráimon igyekszem megtanítani a helyes mozgást, a gyakorlatok biztonságos kivitelezését. Fontos számomra, hogy az edzések változatosak legyenek, jó hangulatban teljenek és mindenkinek megtaláljuk a megfelelő gyakorlatokat. Az edzések során nem csak erőt és állóképességet növelünk, de fejlesztjük a mobilitást is.

Keress bizalommal, bátran kezdj bele egy új életformába akár egyéni vagy csoportos formában, várlak szeretettel óráimon, remélem hamarosan Veled is találkozhatok.

Óráim:

Thor Beavatás

-Thor UST: H, Sz, P: 8:30-9:30

-Alakformáló, erősítő órák: K,CS: 19.00-20:00

Szerda:9:30-10:30

Szombat: 8:30-9:30

 

Végzettségeim

-aerobik oktató

 SpinRacing edző

-Max tréner

-Funkcionális edző

-Személyi edző

-Thor FMT Level 1